Book Online & Save
PADI Duik Cursussen

PADI-duikcursussen bij Emperor Divers

PADI - The Way the World Learns to Dive    

Leren duiken is leuk. Maar nog leuker is het om het te leren in het warme en heldere water van Egypte! Onze teams in El Gouna, Marsa Alam en Sharm el Sheikh staan altijd klaar om u hierbij te begeleiden. Of u nog nooit hebt gedoken en het eerst wilt proberen met een introductieduik, de volgende stap wilt maken met een gevorderde cursus of zelfs geïnteresseerd bent in onze professionele cursussen. Onze hoog opgeleide duikinstructeurs staan met plezier op u te wachten.

Maximale zekerheid voor u! Als u iets totaal nieuws gaat proberen moet u zich hier comfortabel en op uw gemak bij voelen. Het Emperor team is er zo van overtuigd dat u verliefd wordt op het duiken met Emperor en de manier waarop de instructeurs u behandelen. Als het duiken niks voor u blijkt te zijn, krijgt u uiteraard uw geld terug. Neem voor meer informatie en de voorwaarden hiervan contact met ons op.

Introductiecursussen

Intro duik in het zwembad - Gemakkelijk en gratis! Altijd al willen weten hoe het voelt en of het wat voor u is? Probeer dan een intro duik in het zwembad.

Intro duik in de Rode Zee - Ervaar hoe leuk duiken is in de Rode Zee onder begeleiding van een duikinstructeur.

Duiken voor kinderen - Van spelen in het water tot serieuze en leuke duikoefeningen.

Opfrisduik - Het maakt niet uit wat voor certificaat u hebt, als u een tijdje niet gedoken hebt is dit de ideale manier om weer te gaan genieten van de onderwaterwereld.

PADI-duikcursussen bij Emperor Divers

Beginnerscursussen

PADI Scuba Diver - 2-daagse cursus, ideaal te combineren tijdens uw verblijf.

PADI Open Water Diver - 's werelds populairste duikcertificaat. Met dit wereldwijd erkende certificaat mag u zelfstandig tot 18 meter duiken.

Referral - Indien u uw PADI cursus elders bent begonnen kunt u deze bij ons afronden.

Cursuspakketten

Check prices or book online

Om de juiste stap te maken richting uw eerste duikcertificaat hebben wij een aantal pakketten samengesteld. Als u geïnteresseerd bent in het PADI Scuba Diver certificaat, dan past het Bronzen pakket het beste bij u. Gaat u gelijk voor het Open Water Diver certificaat, kies dan voor het Zilveren, Gouden of Platina pakket. Afhankelijk van uw wensen qua tijd, studiemogelijkheden, budget en extra aangeboden opties.

PADI Certification Packages

Heeft u vragen over één van deze pakketten? Neem dan gerust contact met ons op.

Duikcursussen voor gevorderden

Wilt u graag uw kennis uitbreiden en veiliger duiken? Emperor biedt hiervoor de volgende cursussen aan:

  • PADI Advanched Open Water
  • PADI Specialties
  • PADI Emergency First Response
  • PADI Rescue diver