Book Online & Save
Emperor Echo

Emperor Echo

Gratis 32% Nitrox

Emperor Echo is de nieuwste aanwinst van de Emperor Rode Zee vloot. Ziet jou ideale dag eruit als "eat, sleep, dive repeat" en dat tegen een aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding? Dan is de Emperor Echo jouw boot! Deze boot is perfect ingericht voor duikers, inclusief een groot dive deck voor maximaal 24 gasten. Je kunt daarnaast gebruik maken van gratis NITROX en er zijn altijd 2 professionele gidsen aan boord.

Emperor Echo vaart, indien het weer het toelaat, o.a. de populaire routes Famous Five, Southern Shark en Simply the Best. Dit biedt duikers de kans om tegen een lage prijs deze fantastische duikplekken van de Rode Zee te ervaren.

De accommodatie heeft op het benedendek 6 kamers met elk twee aparte bedden en 2 kamers met elk een tweepersoonsbed. Op het bovendek zijn 4 kamers met elk twee aparte bedden. Alle kamers hebben eigen airconditioning, 2 (kamer)handdoeken, 1 zwemhanddoek en één badjas per gast.

Daarnaast wordt er natuurlijk uitstekend eten geserveerd, met gratis rode wijn bij het diner. Ook is er een bar op het bovendek en kun je gebruik maken van de gratis WiFi indien er signaal is.

Upper Double Panorama
Restaurant
Upper Deck
Saloon
Main Deck Flexi Twin
Single Cabin
Dive Deck
Bow Twin Cabin
Emperor Echo
Restaurant
Upper Twin Cabin
Sun Deck
Standard Cabin & Bathroom
Dive Briefing
Dining
Dive deck
Check prices or book online

Transfers zijn inclusief voor de volgende opties:

  • Vertrek vanuit de haven van Marsa Ghalib: vanuit Hurghada of Marsa Alam (luchthavens en hotels)
  • Vertrek vanuit Hurghada: vanuit de luchthaven of hotels in Hurghada

Emperor Elite | Emperor Superior | Emperor Asmaa | Emperor Echo