Book Online & Save
Emperor Divers Marsa Alam

Marsa Alam

Dagtochten, huisrif duiken & RIB duiken

Marsa Alam is een geweldige locatie voor zowel de beginnende als de ervaren duiker. Er is een grote variatie in duikmogelijkheden: van kleurrijke riffen tot fascinerende wrakken, inclusief het legendarische Elphinstone met haar grandioze onderwaterlandschap.

Vervolg je duikopleiding met ons professionele, zeer ervaren en vriendelijke team. Of geniet eenvoudig van geweldige duiken op een van de beste locaties aan de Rode Zee.

De duikbasis van Emperor Divers is gelegen in de Marina Lodge midden in Port Ghalib, slechts 5 minuten van het internationale vliegveld. En direct voor het hotel, aan de pier liggen onze dagboten. Daarnaast is het huisrif direct vanaf het strand bereikbaar. Eenvoudiger kunnen we het niet maken.

U bent vrij om te verblijven waar u wilt. Verblijft u niet in de Marina Logde, dan kunt u gebruik maken van onze gratis transfer service. In de omgeving bevinden zich meer dan 10 drie- tot vijfsterrenhotels op maximaal 15 minuten rijafstand.

Marina Lodge Hotel

Marina Lodge Hotel

Emperor is terug in het hotel waar het ooit begon. De (prijs) aantrekkelijke Marina lodge ligt direct naast de aanlegplaatsen van onze boten. Zodat u direct aan boord kunt, zonder Comfortabeler kan eenvoudig niet. Een ideale start voor uw duikvakantie.

Onze duikmogelijkheden:

  • Bootduiken direct ter plaatse
  • Huisrif duiken en RIB duiken direct ter plaatse

Marina Lodge

Dugong Dyson

Seahorse

Check prices or book online