Book Online & Save
Emperor Divers Sharm El Sheikh

Sharm El Sheikh

Sharm el Skeikh is een van de grootste badplaatsen aan de rode zee. Het ligt op het sinai schiereiland. Er zijn diverse hotels, winkels , markten en vrijetijdsbestedingen daarom is het geen wonder dat duikers en zonaanbidders graag terug komen. Of u nu komt als single, paar of familie u kunt het hier zo rustig of druk hebben als u dat wilt.

Emperor Sharm is een PADI duikcentrum gevestigd in het Bay View hotel in Naama Bay, op slechts vijf minuten van de aanlegsteiger. Indien u een ander hotel heeft geboekt bieden we een gratis transfer aan. Tevens kunt u hier technisch duiken.

Met een groot aantal mooie lokale duikspots en nog veel meer in Ras Mohamed en Tiran, heeft Emperor Sharm een breed scala aan duikspots om uit te kiezen. Er zijn speciale tochten die u ter plekke kunt boeken en betalen zoals een tocht naar Dahab (Blue Hole) met de bus, dagtochten met de boot naar de wraks van Thistlegorm en Dunraven.

Diving in Sharm El Sheikh
Diving in Sharm El Sheikh

Of u nu al kunt duiken,wilt leren duiken of uw duikvaardigheid verder wilt ontwikkelen, alle duikers zullen merken dat ze in goede handen zijn bij ons ervaren team.

U kunt gratis een proefduik maken in ons verwarmde zwembad. Ideaal voor gezinsleden en vrienden met koudwatervrees.

Voorbeelden van dagtochten en plaatsen voor wrakduiken:

Check prices or book online
  • Boottochten naar Ras Mohamed, de Thistlegorm en Tiran
  • Ongelimiteerd duiken in Sharks Bay, zonder gids
  • Cursus onderwaterfotografie
  • De Dunraven, een wrak met prachtig koraal
  • Dahab, de Blue Hole, de Canyon, en de Bells